Double Moon Sculpture, Sculptuur of Spiegel?

januari 21, 2016 Jules Nieuws 0 comments

Zo aan het begin van het nieuwe jaar komen worden er ook altijd weer een hoop nieuwe producten onthuld. Sommigen ongelooflijk baanbrekend en andere weer wat minder. Voor ons dus zaak om dat allemaal goed te filteren en het interessante nieuws er uit te pikken.

Een van deze nieuwe producten die direct onze aandacht wist te pakken was de Double Moon Sculpture van Kristina Dam Studio. Kristina Dam staat bekend om zeer sculpturale werk, sculpturaal maar bijna altijd met een functie. Deze nieuwe spiegel heeft zelfs het woord Sculpture in de naam zitten om nog maar eens te benadrukken dat het om een werk gaat dat dan wel een functie mag hebben, maar perfect dienst doet als pure verfraaiing en aankleding van een ruimte.

De vorm doet dan ook heel erg denken aan een abstract beeld (in de verte herken ik er zelfs wel een beetje Picasso in), wat nog eens wordt benadrukt door de marmeren voet. Op de voet vinden we twee apart gevormde spiegels die elkaar deels overlappen en op die manier meer vorm aan het geheel weten te geven en het ook nog meer tot leven weten te brengen. Het leuke is dat het geheel door de overlap ook weer prachtig wordt samengetrokken tot een geheel. Een geweldige en innovatieve vondst als je het ons vraagt.

Wanneer je hem wilt gebruiken als sculptuur weet hij zich prachtig te verbinden aan de ruimte waar hij in staat door het gebruik van de spiegels. En als je hem ook als spiegel wilt gebruiken, dan heb je natuurlijk het beste van twee werelden.

De Double Moon Sculpture is als pre-order verkrijgbaar op de site van Kristina Dam studio en kost €360,- Over 8 tot 10 weken zal hij dan ook echt bij je thuis zijn.

KristinaDamStudio-SS16_double_moon_mirror

 


Interessant? Deel deze pagina:

facebooktwittergoogle_pluspinterest

Of volg ons!

facebookinstagram